Σε δύσβατη περιοχή στη Νότια Κέρκυρα στο σημείο γκρεμνα Αγ. Γορδίου Παλαιοχωρίου σε χαράδρα έχει εντοπιστεί τραυματισμένος , ο 47χρονος γνωστός ως “βιαστής του Κάβου” .

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από το δύσβατο σημείο στο οποίο βρίσκεται . Σύμφωνα με την Πυροσβεστική θα χρειαστεί χρόνος για τον απεγλωβισμό του .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος ήταν στην παραλία στον Άη Γόρδη Νότου και κάποιοι τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν την αστυνομία και το λιμενικό . Στην προσπάθεια του ο άνδρας να διαφύγει από την ΕΛΑΣ έπεσε στη χαράδρα. Στο σημείο βρίσκονται και δυο σκάφη του λιμενικού σώματος.

Δείτε εικόνα απο την περιοχή που έχει εντοπιστεί :

 

Η δεύτερη εικόνα είναι του Γρηγόρη Βέργη 

 

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 9 Μαίου είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς στην περιοχή του Κάβου η 34χρονη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής η οποία αγνοούνταν .

ΤΗ δήλωση της εξαφάνισης έκανε στις διωκτικές αρχές πριν δύο ημέρες ο σύζυγος της 34χρονης ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ ήταν στο σπίτι τους μαζί με τον 47χρονο γνωστό στην περιοχή ως “βιαστή του Κάβου” .

Κοιμήθηκαν όλοι εκεί αλλά το πρωί η γυναίκα ήταν άφαντη.

Σύμφωνα τώρα με τα όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα ο 47χρόνος γνωστός ως “βιαστής του Κάβου” την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου την βίαζε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του 47χρονου για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ο 47χρονος γνωστός στο Πανελλήνιο και “όχι μόνο” για τους βιασμούς έξι Βρετανίδων είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια φυλάκισης και τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.