Επιβεβαιώθηκε μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκε ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κάβου είναι θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε 14ήμερη καραντίνα στο σπίτι του.
Η ανακοίνωση της ομάδας του Α.Ο. Κάβος:
Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ύστερα από προληπτικό τεστ (rapid test) που έκανε σήμερα 09/10, βρέθηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκδόσει ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Επίσης δόθηκαν οδηγίες στο αγωνιστικό τμήμα και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου από τον ιατρό της ομάδας, ενώ οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας διακόπτονται μέχρι άπαντες να ελεγχθούν από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Ο ανωτέρω ποδοσφαιριστής μας είναι πολύ καλά στην υγεία του, δεν έχει κανένα σύμπτωμα και θα παραμείνει στην οικία του για τις επόμενες 14 μέρες. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να είναι σύντομα και πάλι κοντά μας.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ΕΟΔΥ Κέρκυρας, τον ιατρό της ομάδας μας και την ΕΠΣ Κέρκυρας για τις άμεσες ενέργειές τους. Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και στις οικογένειές τους, σε κάθε στιγμή θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.