Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές του μήνα Νοεμβρίου. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:  

Μετά από δύο( 2) συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες να ανοίξουν τα καταστήματα τις Κυριακές 6 και 13 Νοεμβρίου 2022 και παρότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν καταργηθεί νομοθετικά ,άρα καμία Κυριακή για τον μήνα Νοέμβριο δεν έχουν δικαίωμα να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα , η εμμονή των μεγάλων εμπορικών ομίλων και με αφορμή την black Friday σήμερα 25/11/22 η πολιτεία και οι λανθασμένοι υπολογισμοί του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων << αποφάσισε για εμάς χωρίς εμάς >> να κάνουν το χατίρι των μεγάλων και δυνατών για ακόμη μία φορά να αυξήσουν τα κέρδη τους αδιαφορώντας πλήρως για εμάς τους μικρούς και τους εργαζόμενους μας .

  • Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις δεν αποτελούν παιχνίδια του Υπουργείου να παίζει αθέμιτα στις πλάτες χιλιάδων μικρομεσαίων εμπόρων οι οποίοι σηκώνουν το βάρος της Ελληνικής οικονομίας.
  • Υπενθυμίζουμε πολλάκις ότι το δικαίωμα στην Κυριακάτική αργία πρέπει να το έχουμε όλοι.
  • Γνωστοποιούμε πως χρόνος υπάρχει , χρήμα δεν υπάρχει.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας μετά από νέα του απόφαση και παραμένοντας πιστός στην πάγια θέση του προτείνει στα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.