Λογικά, τόσο ο Μπόρις Τζόνσον όσο και ο Τζέρεμι Κόρμπιν θα έριξαν αρκετό διάβασμα, πριν από το πρώτο ντιμπέιτ τους, που έγινε το βράδυ της Τρίτης. Ομως, τις τελευταίες ώρες πριν από την πρώτη κόντρα προετοιμάστηκαν με διαφορετικό τρόπο.

Ο μεν Τζέρεμι Κόρμπιν επέλεξε να φροντίσει λίγο την εξωτερική εμφάνισή του. Ο ηγέτης των Εργατικών δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο καθόταν στην καρέκλα του μπαρμπέρη, ο οποίος φρόντιζε το μούσι. «Γρήγορο τριμάρισμα πριν από το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ», έγραψε ο Κόρμπιν.

Βίντεο: Ο Τζέρεμι Κόρμπιν στον μπαρμπέρη

Βίντεο: Ο Μπόρις Τζόνσον στο ρινγκ

Από την άλλη, ο Μπόρις Τζόνσον προετοιμάστηκε για… μάχη. Πριν από το ντιμπέιτ, ο Βρετανός πρωθυπουργός επισκέφθηκε μια σχολή πυγμαχίας. Μάλιστα, ο Τζόνσον δεν δίστασε να ανέβει στο ρινγκ αλλά και να φορέσει γάντια του μποξ, που είχαν- βέβαια- ένα μήνυμα για το Brexit.

Οσο για το ντιμπέιτ μεταξύ του Μπόρις Τζόνσον και του Τζέρεμι Κόρμπιν- ενόψει των εκλογών στη Βρετανία στις 12 Δεκεμβρίου- αναλυτές εκτιμούν ότι η πρώτη τηλεμαχία δεν είχε νικητή. Πάντως, θεωρούν ότι η δυναμική εμφάνιση του ηγέτη των Εργατικών τόνωσε το ηθικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή : iefimerida.gr