“Αλλαγή σκυτάλης” για την δημοτική παράταξη “Εκκίνηση- Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο” αφού ο Μάριος Μαγιολαδίτης θα αναλάβει νέος δημοτικός σύμβουλος στη θέση του Νικηφόρου Κοσμά. Ουσιαστικά, η παράταξη “Εκκίνηση” προχωράει στην δεύτερη αλλαγή του δημοτικού της συμβούλου τονίζοντας πως σκοπό της είναι η αξιοποίηση των μελών της.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ – Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, έχει γίνει κομίστρια νέων ηθών στην πολιτική ζωή του τόπου με κυρίαρχα δύο στοιχεία, την πλέρια δημοκρατία και την πολιτική εναλλαγή στο πλαίσιο της αξιοποίησης του συνόλου των μελών της.

Ανακοινώνουμε λοιπόν τη δεύτερη πολιτική εναλλαγή στην τρέχουσα δημοτική θητεία, όπου τη θέση του νυν Δημοτικού Συμβούλου Νικηφόρου Κοσμά καταλαμβάνει ο Μάριος Μαγιολαδίτης. Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/07/21 στο Μαράσλειο στις 13:00. Μετά το πέρας της τελετής θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις από τον Επικεφαλής της Παράταξης Λευτέρη Μαρκάτη, τον απερχόμενο Δημοτικό Σύμβουλο Νικηφόρο Κοσμά και τον νέο Δημοτικό Σύμβουλο Μάριο Μαγιολαδίτη.