Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας αναφορικά για τους Αγώνες Δρόμου που διεξήχθησαν στην Πάνω Πλατεία την Κυριακή 23/10. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Αγώνες Δρόμου

 ΄΄ Φιλίας και Αγάπης ΄΄ που οργανώθηκαν από την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας , το CorfuMountainTrail και την βοήθεια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας  στον χώρο της Πάνω Πλατείας , την Κυριακή  23 Οκτωβρίου  για την επέτειο της κατάρριψης του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 2000μ. Φ.Ε από τον Αρσένη Τσιμίνο  , στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή Στίβου Σπύρου Καρπατσέλη και του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή.

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή 300 αθλητών-ιων , με χαρά ενθουσιασμό και αγωνιστικότητα , πολλά αγόρια και κορίτσια γνώρισαν το τρέξιμο , τις δυσκολίες και την ολοκλήρωση της προσπάθειας με πίστη ,δύναμη και αντοχή .

Πρέπει όμως να αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση και οι γονείς των παιδιών που τα οδήγησαν στους Αγώνες.

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας συγχαίρει θερμά όσα Σχολεία προέτρεψαν τους μαθητές/ιες τους να συμμετάσχουν στους Αγώνες και πιστεύουμε ότι τέτοιες δράσεις τις οφείλουμε στη Νεολαία και τον Αθλητισμό της Κέρκυρας για μια καλύτερη Κοινωνία.

Θα αναφερθούμε με ιδιαίτερο ευχαριστήριο προς όσους συνέβαλαν στην ασφαλή και άριστη διεξαγωγή των Αγώνων.