Ένας νέος υποψήφιος, έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δυνατή ομάδα της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπης Υδραίου.

Ο Σπύρος Κάντας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας, θα είναι υποψήφιος μαζί μας στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Τον καλωσορίζουμε θερμά, χρειαζόμαστε ανθρώπους με θετικές και παραγωγικές ιδέες, όρεξη για δουλειά και προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερο και πιο όμορφο τον τόπο μας.

Ο Σπύρος Κάντας, νοσηλευτής στο επάγγελμα και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ρήγου και έχει ενεργό συμμετοχή στην εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα μέσα από την ενεργό συμμετοχή του σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει, έμπρακτα, στο θεσμό της οικογένειας. Ενώνει τις δυνάμεις του με τη Μερόπη Υδραίου αφού στη νέα τετραετία ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος της M. Υδραίου θα αφορά στη στήριξη της οικογένειας και των νέων γονέων.

‘’ Αγαπώ την Κέρκυρα, θέλω να την δω καλύτερη, πιο όμορφη. Η Μερόπη Υδραίου είναι η πιο ικανή, έχει να παρουσιάσει μεγάλο και σημαντικό έργο, μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον με μια Δήμαρχο που ξέρει να σχεδιάζει, να διεκδικεί, να υλοποιεί αλλά και να συνεργάζεται με όλους.’’ αναφέρει ο Σπύρος Κάντας.

Από την πλευρά της, η Μερόπη Υδραίου τονίζει:

‘’Η υποψηφιότητα του Σπύρου Κάντα είναι προστιθέμενη αξία για την κοινή μας προσπάθεια. Είναι ένας άνθρωπος με ευδιάκριτο κοινωνικό στίγμα και προσφορά, ένας υποψήφιος μέσα από την κοινωνία που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.’’