Ανακοινώθηκε  η σύσταση του σωματείου “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ” (ΣΑΙΠ).

Αυτό επισημαίνει με ανάρτηση του ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου καθηγητής Ανδρέας Φλώρος σε ανάρτηση του στα social media: ” Ο σύλλογος αποφοίτων του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι πλέον γεγονός. Με την πολύτιμη συμβολή του Γραφείου Διασύνδεσης και του Επιστημονικά Υπευθύνου του, Καθηγητή Κώστας Αγγελάκος.

Επειδή η σχέση μεταξύ του Ιονίου Πανεπιστημίου και των αποφοίτων του δεν σταματά με την απόκτηση του πτυχίου. Όπως ειπώθηκε σήμερα στις πρώτες εκ των τελετών ορκωμοσίας των αποφοίτων μας: “Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, ανοίξτε τα φτερά σας και γίνετε οι καλύτεροι πρεσβευτές του Ιονίου Πανεπιστημίου, αποδεικνύοντας την αξία σας ως επιστήμονες και ως άνθρωποι. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα παραμείνει στο πλευρό σας, θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε”.

Πραγματοποιήστε λοιπόν την εγγραφή σας στον σύλλογο αποφοίτων του Ιονίου Πανεπιστημίου στο https://ionio.gr/gr/studies/alumni/ αποκτώντας τα προνόμια της διαρκούς σύνδεσης με την συνεχώς εξελισσόμενη ακαδημαϊκή, επιστημονική και επαγγελματική κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το site του Ιονίου Πανεπιστημίου γνωστοποιεί οτι: “Η σχέση μεταξύ του Ιονίου Πανεπιστημίου και των αποφοίτων του δεν λήγει με την απόκτηση του πτυχίου, μια και η καλή λειτουργία και φήμη του ιδρύματος αντανακλά στο κύρος του πτυχίου των αποφοίτων, ενώ η καταξίωση των πτυχιούχων μας στον επιστημονικό και επαγγελματικό χώρο αποδεικνύει έμπρακτα τους υψηλούς εκπαιδευτικούς σκοπούς στους οποίους αποβλέπει το ίδρυμά μας.

Με την υπ. 59/2022 διαταγή αναγνώρισης σωματείου ανακοινώνεται η σύσταση του σωματείου “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ” (ΣΑΙΠ).

Στo συνημμένo αρχείo υπάρχει διαθέσιμη η Υπ. 59/2022 διαταγή αναγνώρισης του Συλλόγου Αποφοίτων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΣΑΙΠ).

Για να γίνετε μέλη συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής online!”