Απορρίφθηκε το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος ζητούσε από την πρόεδρο του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαρία Καραμανώφ να εκδώσει προσωρινή διαταγή με την οποία «να παγώνει» την πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που μείωσε τα μέτρα της προσωπικής φρούρησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Καραμανώφ στην απορριπτική απόφασή της τονίζει ότι η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον.

Τα αρμόδια όργανα του εν λόγω υπουργείου προβαίνουν στις σχετικές σταθμίσεις των γεγονότων και των περιστάσεων στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιώργος Καραϊβάζ: Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο σε ενέδρα στον Άλιμο
Σοκ στον Άλιμο: Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ
Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας
Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας (pics)
Κατόπιν αυτού, κατέληξε η κυρία Καραμανώφ, δεν συντρέχει περίπτωση προσωρινής διαταγής για την αναστολή εκτέλεσης της προσβαλλόμενης πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον αναμένεται το Δ’ Τμήμα του ΣτΕ να εξετάσει το δεύτερο αιτήμα της αίτησης αναστολής του Μένιου Φουρθιώτη με εισηγήτρια την πάρεδρο του ΣτΕ, Χριστιάνα Μπολόφη.

cnn