Στη λίστα με τους 20 προορισμούς που αποτελούν τάση για αυτό το καλοκαίρι για τους Γερμανούς ταξιδιώτες ανήκουν το Ηράκλειο, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα, σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας Opodo.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία εξήχθησαν απο κρατήσεις την περίοδο Δεκέμβριος 2018-Μάιος 2019 μέσω της Opodo, και αφορούν ταξίδια από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2019, κατατάσσουν το Ηράκλειο στην όγδοη θέση, τη Θεσσαλονίκη στην 9η και την Αθήνα στην 13η.

Οι τρεις κορυφαίοι προορισμοί είναι η Πάλμα ντε Μαγιόρκα, η Κωνσταντινούπολη και η Αττάλεια.

Από τους μακρινούς προορισμούς στη λίστα περιλαμβάνεται μόνο η Μπανγκόκ.

Δείτε τη λίστα…

1. Πάλμα ντε Μαγιόρκα

2. Κωνσταντινούπολη

3. Αττάλεια

4. Λονδίνο

5. Σμύρνη

6. Λισαβόνα

7. Βαρκελώνη

8. Ηράκλειο

9. Θεσσαλονίκη

10. Μάλαγα

11. Δουβλίνο

12. Βερολίνο

13. Αθήνα

14. Στοκχόλμη

15. Ρώμη

16. Βιέννη

17. Βουδαπέστη

18. Αλικάντε

19. Σπλιτ

20. Μπανγκόκ

Μεγάλο αντίκτυπο στις κρατήσεις των Γερμανών για τη Γαλλία διαδραματίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών που θα διεξαχθεί φέτος στη χώρα, με τον τελικό και τον ημιτελικό να διεξάγονται αυτό το καλοκαίρι στη Λιόν. Φέτος παρατηρείται αύξηυση των κρατήσεων για τη Λιόν της τάξης του 79% σε σύγκριση με τα περυσινά επίπεδα.

Η Σμύρνη καταγράφει αύξηση κρατήσεων 352% φέτος σε σχέση με πέρυσι, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη αύξηση από κάθε άλλο προορισμό, η οποία αποδίδεται στις ελκυστικές προσφορές διακοπών και τις νέες απευθείας αεροπορικές συνδέσεις.

Πηγή:tornosnews.gr