Όλα δείχνουν ότι φέτος το Θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό θα λειτουργήσει , αφού σύμφωνα με εργαζόμενους στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας είναι προγραμματισμένο να γίνει τις επόμενες ημέρες το ετήσιο μαθητικό φεστιβάλ . Αύριο μάλιστα ,στην συνεδρίαση του το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα προβεί στην διοικητική παραλαβή του ανακαινισμένου θεάτρου μας από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Στη συνέχεια σε συνεργασία με την υπηρεσία πρασίνου και το γραφείο πολιτιστικών εκδηλώσεων θα εκτελέσει εργασίες καθαρισμού της εξέδρας και αποκατάστασης του περιβάλλοντος  χώρου.

Ενημέρωση μάλιστα έκανε για την εξέλιξη αυτή ο Αναπληρωτής προϊστάμενος διοικητικού τομέα ,Άκης Χειρδάρης , στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ :

Αγαπητοί  φίλες  και φίλοι , παίρνω την πρωτοβουλία ως εργάτης του συγκεκριμένου χώρου να σας ανακοινώσω ότι το Θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.  Δικαίως ανησυχήσατε με κάποιες αναρτήσεις που γράφουν ότι δεν θα ανοίξει… Συγκεκριμένα σας ενημερώνω ότι  στην αυριανή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα προβεί στην διοικητική παραλαβή του ανακαινισμένου θεάτρου μας από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Στη συνέχεια σε συνεργασία με την υπηρεσία πρασίνου και το γραφείο πολιτιστικών εκδηλώσεων θα εκτελέσει εργασίες καθαρισμού της εξέδρας και αποκατάστασης του περιβάλλοντος  χώρου ώστε το θέατρο να λειτουργήσει με σεβασμό στους θεατές και στους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει. Ήδη το ΕΣΥΝ θα παρουσιάσει από την ερχόμενη Δευτέρα 25/6 έως και την Παρασκευή 29/6 το ετήσιο μαθητικό φεστιβάλ του με θεατρικές παραστάσεις των σχολείων του νησιού. Όσον αφορά τον προγραμματισμό του καλοκαιριού σύντομα θα ανακοινωθούν οι παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο θεατράκι μας…. Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας .

Ρεπορταζ:Κατερίνα Λάτσα