Το Σωματείο μας ανακοινώνει την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας, τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 07:00π.μ., έξω από το κτίριο του ΟΑΕΔ.

Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας και διαμαρτυρόμαστε έντονα απέναντι στην τεράστια και συνεχιζόμενη αδικία που συντελείται κατά του κλάδου μας. Οι συνάδελφοί μας παραμένουν χωρίς κανένα εισόδημα από το καλοκαίρι και δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ επιδόματος ανεργίας.

Παρότι έχουμε επανειλημμένα ζητήσει την επίλυση του προβλήματος από τον Πρωθυπουργό, τον ΟΑΕΔ και το Υπουργείο Εργασίας, όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις που έχουν ψηφιστεί το τελευταίο διάστημα εξακολουθούν να μας αψηφούν και να μας αφήνουν απέξω από τους δικαιούμενους επιδόματος ανεργίας.

Ένα αστείο γραφειοκρατικό πρόβλημα, η αδυναμία των επιχειρήσεων, λόγω μη λειτουργίας τους, να μας χορηγήσουν τη συνήθη βεβαίωση εποχικότητας και η παράλογη απροθυμία της κυβέρνησης να άρει αυτό το κώλυμα, έχουν οδηγήσει χιλιάδες συναδέλφους στην Κέρκυρα και την υπόλοιπη Ελλάδα σε συνθήκες ανέχειας και οικονομικής απελπισίας.

Δεν θα ανεχτούμε πλέον άλλο εμπαιγμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη υποτίμηση της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους και κάθε εργαζόμενο που πλήττεται από αυτές τις συνθήκες να παρασταθεί την Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 7 π.μ., έξω από το κτίριο του Ο.Α.Ε.Δ. στο παλιό λιμάνι.

Όλοι όσοι δώσουν το παρόν οφείλουν να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία φορώντας προστατευτικές μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Για το Δ/Σ του Σωματείου