Η πολιτική εκδήλωση των φίλων του Γιώργου Παπανδρέου  πραγματοποιήθηκε απόψε  στις 6.30  στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό  Γιώργο Πεταλωτή.

Ο κ. Πεταλωτής  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  στην πορεία των πραγμάτων που οδήγησε στην αποσυσπείρωση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, τη δημιουργία του ΚΙΝΑΛ και το μεγάλο στοίχημα που,, υπάρχει αυτή τη στιγμή προκειμένου να μεγαλώσει εκ νέου ο χώρος του προοδευτικού κέντρου.

Αναφέρθηκε επίσης  στις καινοτομίες που εισήγαγε η διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου,  που όπως τόνισε, θα πρέπει να συνεχίσουν προκειμένου σοβαροί τομείς της δημόσιας διοίκησης  να μπορέσουν να συντονίσουν το βήμα τους με τις εξελίξεις και να αποστασιοποιηθούν από πρακτικές που δεν ταιριάζουν σε ένα σύγχρονο και ευνομούμενο κράτος.

Στο εργατικό κέντρο βρέθηκαν  αρκετά στελέχη του ΚΙΝΑΛ και υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου  σε αντίθεση  με την χθεσινή συγκέντρωση  που πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ Α.Λοβέρδος στο επιμελητήριο της Κέρκυρας.