Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του «ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας» το σεμινάριο Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού “Εν Κινήσει” με προσκεκλημένο τον κ. Χαρίτωνα Χαριτωνίδη.

Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από μέλη χορευτικών ομάδων ολόκληρου του νησιού και οι εντυπώσεις από όλους τους συμμετέχοντες άριστες καθώς ο κ. Χαριτωνίδης με γλαφυρό τρόπο και εξαιρετική μεταδοτικότητα αποδόμησε και ανασύνθεσε χορούς από διαφορετικές περιοχές, ανέλυσε τα ποικιλόμορφα τοπικά ιδιώματα και χαρακτηριστικά ενώ όλοι μαζί εξασκήθηκαν σε νέα μοτίβα και ποικίλματα. Το σεμινάριο έκλεισε με γλέντι δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να εφαρμόσουν τις καινούργιες γνώσεις που αποκόμισαν αλλά το πιο βασικό να γλεντήσουν με την ψυχή τους.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά και δημόσια τόσο τον κ. Χαριτωνίδη για την παρουσία του, την δασκάλα μας κ. Φεβρωνια Κοντού τόσο για την ιδέα όσο και για την υλοποίηση του σεμιναρίου.

Τέλος ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και την υπόσχεση ότι τέτοιες αλλά και άλλες δράσεις θα πραγματοποιηθούν ξανά, με την επόμενη να προγραμματίζεται για την περίοδο των Αποκριών.