Ειδικότερα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα παρέχει από τα τέλη Μαρτίου τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από και προς το Αλικάντε, το Φάρο και την Πάλμα και δύο φορές την εβδομάδα από και προς την Κέρκυρα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair από/προς το Teesside για το 2023 θα προσφέρει:

– 4 δρομολόγια

– 14 εβδομαδιαίες πτήσεις

– 83.000 επιβάτες προς/από Teesside

– Πάνω από 60 καλά αμειβόμενες τοπικές θέσεις εργασίας

Οι πολίτες/επισκέπτες του Teesside μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση,απολαμβάνοντας τους χαμηλότερους ναύλους της Ryanair στο Ryanair.com.

Η αεροπορική εταιρία εισήγαγε επίσης ένα πακέτο Family Plus για να βοηθήσει τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς το κόστος ζωής συνεχίζει να αυξάνεται. Οι επιβάτες μπορούν τώρα να πληρώσουν το μισό κόστος προκαταβολικά, όταν κάνουν κράτηση, και το άλλο μισό 40 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Η επικεφαλής επικοινωνίας της Ryanair, Jade Kirwan, δήλωσε ότι η αεροπορική εταιρία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμά της για το Teesside για το καλοκαίρι του 2023, προσφέροντας στους κατοίκους του Teesside και τους επισκέπτες ασυναγώνιστες επιλογές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

“Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε χιλιάδες πελάτες και επισκέπτες στις πτήσεις μας από και προς το Teesside αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει περισσότερη κίνηση, συνδεσιμότητα και χαμηλότερους ναύλους από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρία για το Ηνωμένο Βασίλειο”, πρόσθεσε η κα. Kirwan.

ΠΗΓΗ: moneytourism

φοτο: jetphotos