Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να ανάψουν το πανέμορφο τζάκι τους και να περάσουν όλοι μαζί οικογενειακές και χαλαρές στιγμές αυτή την περίοδο των γιορτών.

Είναι γνωστό ότι το αγαπημένο ζευγάρι δεν προβάλλει την προσωπική του ζωή στα social media και έχει επιλέξει μία καθημερινότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μένουν μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας, και περνούν μία πολύ ήρεμη ζωή έχοντας μία υπέροχη εξοχική κατοικία με θερμοκήπιο και εκτρέφοντας ζώα.

” alt=”” aria-hidden=”true” />Σάκης Ρουβάς

O Σάκης Ρουβάς μας δείχνει την υπέροχη αυλή του

Λίγο πριν το νέο έτος ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να κόβει ξύλα στον μεγάλο του κήπο και έπειτα να τα μεταφέρει στο σαλόνι του και στο τζάκι του και να ανάβει τη φωτιά έχοντας στο πλευρό του την καλύτερη παρέα! Τον πανέμορφο σκύλο του, τον Sky!

Το τζάκι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στο υπέροχο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά, μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι καθώς είναι τεράστιο, χτισμένο με τούβλα και εντυπωσιακό.

ΠΗΓΗ: hello greece