Σήμερα η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων για τα σχολεία- Πότε αναμένεται να ανοίξουν
Στη σημερινή συνεδρίαση θα συμμετάσχει και η υπουργός παιδείας ,Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα δεδομένα
Συντάκτης: Newsroom Στις Τετάρτη, 7 Απριλίου, 2021

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων με βασικό θέμα συζήτησης, το άνοιγμα των σχολείων. Έπειτα από το άνοιγμα του λιανεμπορίου, η κυβέρνηση “στρέφει το βλέμμα της” προς τα σχολεία και συγκεκριμένα τα λύκεια, τα οποία έχουν προτεραιότητα λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων της Γ’ λυκείου.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα συμμετάσχει και η υπουργός παιδείας ,Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα δεδομένα για την επαναλειτουργία της δευτεροβάδμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικρατέστερη ημερομηνία για άνοιγμα των σχολείων ,με προτεραιότητα στα λύκεια, είναι η 12η Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα ανοίγει η πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για την χορήγηση των self tests ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 . Παράλληλα, την Πέμπτη ξεκινάει κι η διάθεση τους αποκλειστικά για μαθητές Λυκείου 16-18 ετών και εκπαιδευτικούς της μέσης εκπαίδευσης, στα μεγάλα αστικά κέντρα και από την Παρασκευή στην υπόλοιπη Ελλάδα.