Το νεοαφιχθέν αεροσκάφος, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, ενισχύει την αεροπορική της νέας εποχής σε διαθεσιμότητα θέσεων και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Αποδεικνύει επίσης ότι ο πιο πράσινος στόλος της χώρας κι ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει ενός ιδιαίτερα απαιτητικού θερινού προγράμματος που περιλαμβάνει 12 χώρες, 24 πόλεις εξωτερικού και το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού.

Η νέα αυτή προσθήκη εντάσσεται στο συνεχιζόμενο επενδυτικό πλάνο της SKY express. Πρόκειται για το ένατο κατά σειρά Airbus A320 και συγκεκριμένα ενός ακόμη Airbus A320 neo,  που έρχεται να συνδράμει τη δυναμικότητα της εταιρείας και τη συνολική προσπάθεια δημιουργίας των κατάλληλων προϋποθέσεων για την ανάδειξη του εθνικού τουριστικού προϊόντος.

Η αεροπορική εταιρεία πλέον διαθέτει έναν στόλο με Α320neo και ATR 72-600 και ΑΤR 42-500 και ATR 72-500.

Τα Α320ΝΕΟ είναι αεροσκάφη τα οποία μπορούν να συνδέσουν την Ελλάδα με προορισμούς του εξωτερικού αλλά και εσωτερικού. Έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν έως 180 επιβάτες ανά αεροσκάφος και είναι πολύ φιλικά προς το περιβάλλον καταναλώνοντας πολύ λιγότερα καύσιμα με τα προηγούμενης γενιάς Α320. Θεωρούνται αεροσκάφη μεσαίας κατηγορίας.

Από την άλλη, τα ελικοφόρα ATR που επιχειρούν σε πτήσεις κυρίως του εσωτερικού έχουν τη δυνατότητα να απογειώνονται και να προσγειώνονται σε αεροδρόμια με εξαιρετικά μικρό μήκος διαδρόμου αλλά και γεωγραφικά δύσκολα αεροδρόμια τα οποία έχουν καθημερινά ισχυρούς ανέμους ή περιβάλλονται από βουνά. Έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν έως 72 επιβάτες. Είναι και αυτά πολύ φιλικά προς το περιβάλλον και μάλιστα περισσότερο από τα Α320ΝΕΟ επειδή διαθέτουν έλικες και όχι κινητήρες.

Με απευθείας πτήσεις σε στρατηγικούς προορισμούς, αλλά και ισχυρές συμμαχίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, easy jet και Delta, η SKY express διασφαλίζει και φέτος το καλοκαίρι την εύκολη μετάβαση των ταξιδιωτών σε 34 ξεχωριστούς, ελληνικούς προορισμούς.

 

ΠΗΓΗ: newmoney

φοτο: jetphotos