Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Αστυνομία του Οχάιο στην Αμερική ο εντοπισμός αιχμηρού αντικειμένου και πιο συγκεκριμένα καρφίτσας σε γλυκό που δόθηκε σε παιδί κατά την διάρκεια του εορτασμού του Halloween.

“Παρόλο που μέχρι τώρα έχουμε εντοπίσει μόλις δυο γλυκά με επικίνδυνο περιεχόμενο, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το περιστατικό και είμαστε τρομοκρατημένοι με το γεγονός ότι κάποιος θα ήθελε να βλάψει τα παιδιά της κοινότητας μας”

Σύμφωνα με τις Αστυνομικές αρχές δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το ακριβές σημείο από το οποίο τα παιδιά πήραν τα “σοκολατάκια του τρόμου” ενώ ζητούν από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μάλιστα ένα τοπικό νοσοκομείο ονόματι ProMEDICA Fostoria Community έχει ήδη προσφερθεί να κάνει ακτινογραφίες στα γλυκά που δόθηκαν την μέρα του περιστατικού πριν αυτά καταναλωθούν.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε  το τοπικό αστυνομικό τμήμα διακρίνεται καρφίτσα στο κέντρο των κερασμάτων.

Ο καθηγητής Joel Best του πανεπιστημίου του Ντέλγουερ που έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με “παγιδευμένα” γλυκά μιλώντας στο CNN δηλώνει ότι δεν υπάρχουν σε στοιχεία πως κάποιο παιδί έχει ποτέ τραυματιστεί απο τέτοιου είδους φάρσα ενώ τονίζει πως πολλά από τα περιστατικά είναι fake news.

Πηγή πληροφοριών : CNN