Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 84η ΔΕΘ, όπου θα παραμείνει για τρεις ημέρες.

Στην πρώτη του παρουσία στη ΔΕΘ, μετά την ήττα στις εκλογές, θα έχει συναντήσεις με τον πρώην Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και τον νυν, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Συγκεκριμένα, στις 10:30 θα γίνει η συνάντηση με τον κ. Μπουτάρη, ενώ μία ώρα μετά, στις 11:30 με τον κ. Ζέρβα, ενώ θα ακολουθήσει στις 12 σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας.

Το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΗELEXPO ΔΕΘ και στη συνέχεια με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΘ (Γραφεία Διοίκησης HELEXPO), στις 10:30, ενώ για τις 11:30 έχει προγραμματιστεί περιοδεία του στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Στις 19:30 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Η τριήμερη επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει, στις 12:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Πηγή: iefimerida.gr