Στην Αθήνα έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ για το μνημόσυνο των 40 ημερών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η τελετή θα λάβει χώρα στην Μητρόπολη Αθηνών το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και την επόμενη ημέρα θα γίνει το Τρισάγιο στο Τατόι. Η οικογένεια του τέως βασιλιά έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, όπου γνωστοποίησε ότι, σε αντίθεση με την κηδεία, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον Ιερό Ναό σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έφτασαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γύρω στις 17:00 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Live News του Mega τα παιδιά του ζευγαριού δεν θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο. Μάλιστα είχε μαζί τους 4-5 μεγάλες βαλίτσες, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα θα παραμείνει στην Αθήνα και μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δίπλα στην Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά της θα βρεθεί η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η μικρότερη αδερφή της, Ειρήνη, ενώ ανάμεσα στους συνολικά 250 καλεσμένους, θα είναι αρκετοί προσκεκλημένοι από την Ελλάδα που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην κηδεία.

Μετά το μνημόσυνο το πρωί του Σαββάτου η οικογένεια του τέως θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα ευχαριστήριο καφέ.

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στο ξενοδοχείο

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή: iefimerida.gr