Στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί μέρος της προετοιμασίας εν όψει καλοκαιριού κάποιων από τους κορυφαίους αθλητές στίβου της χώρας.

Συγκεκριμένα, στο νησί των Φαιάκων θα βρεθούν το 20ήμερο από 10 έως και 30 Απριλίου σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες του ελληνικού στίβου, έπειτα από απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Πομάσκι.

Η επιλογή της Κέρκυρας έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας των προπονητών του ΣΕΓΑΣ, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Παύλος Σκορδίλης του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Το κλειστό γυμναστήριο του ιστορικού συλλόγου, εξάλλου, στην περιοχή Βρυώνη, θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει κάποιους εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, όπως είναι ο Μίλτος Τέντογλου στο μήκος, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, η Λίλη Αλεξούδη στο ύψος, ο Τάσος Γαλατσούλας στο μήκος και ο Νίκος Τσώκος στο τριπλούν.

Στο πλευρό τους, βέβαια, θα βρίσκονται και οι καλύτεροι Κερκυραίοι αθλητές, όπως ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης στο μήκος, ο Δημήτρης Μονόπωλης στο τριπλούν, ο Παναγιώτης Λάσκαρης στο επί κοντώ, ο Νίκος Νεράντζης στο επί κοντώ, η Σπυριδούλα Καρύδη στο μήκος και στο τριπλούν), η Βασιλική Ντίνη στο επί κοντώ και ο Γιώργος Χαλικιάς στο επί κοντώ.