ΠΡΟΣ

Κα ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κα Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για την εκλογή της ως Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Με δεδομένο δε ότι η αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού  αποτελούν  τον κατεξοχήν χώρο της σύνθεσης και της συνεργασίας , προσδοκούμε σε μα κοινή προσπάθεια  για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους δημότες μας και αφετέρου στην ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε όλους τους τομείς ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΧΕΙΜΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΠΡΟΣ

Κ.Κ

  • ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
  • ΚΩΝ/ΝΟ ΛΕΣΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  • ΣΠΥΡΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΞΩΝ

 

Εκφράζω τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήρια μου στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Κέρκυρας κ.κ Μερόπη Υδραίου, Κων/νο Λέσση Σπύρο  Βλαχόπουλο Δημάρχους Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Νότιας Κέρκυρας  και Παξών αντίστοιχα και ταυτόχρονα εύχομαι η παρουσία τους στο δημαρχιακό θώκο να είναι επιτυχής.

Έχουμε ευθύνη να εντείνουμε τον κοινό μας αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της Κέρκυρας με βασικό πυλώνα των ενεργειών μας το δεδομένο πως όλες οι πολιτικές ξεκινούν από τον άνθρωπο και πρέπει να υπηρετούν τον άνθρωπο.

 

Σ αυτή την κοινή προσπάθεια  θα είμαι στη διάθεση τους αφενός για μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία αφετέρου για να εκπληρώσουμε με ταχείς ρυθμούς τις  δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες-δημότες μας βάσει των προγραμμάτων μας.

Με την πίστη και την ελπίδα ότι από σήμερα κιόλας θα βρεθούμε αλληλέγγυοι  και θα αγωνιστούμε σκληρά για την πρόοδο και την πορεία, εύχομαι αποτελεσματική δημαρχιακή θητεία.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΧΕΙΜΑΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ