Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, στις 11.15 πμ στην έδρα της Περιφέρειας στις Αλυκές Ποταμού.

 

Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Τουρισμού με τουριστικούς φορείς της Κέρκυρας

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, σας προσκαλεί στην συνάντηση εργασίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα και των εκπροσώπων τουριστικών φορέων, η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη  29 Σεπτεμβρίου 2020  και ώρα 1 μεσημβρινή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας (Αριστοτέλους 2, 2ος όροφος).

 

Οι φορείς θα έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν υπομνήματα με τις θέσεις τους, στη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού.

Απαντήστε παρακαλώ για την συμμετοχή σας στο τηλ. 2661031696 ή στο mail: pin@pin.gov.gr

 

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού  COVID-19, σας γνωρίζουμε ότι  η σύσκεψη εργασίας με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ.Μάνο Κόνσολα θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων, για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.