Μετά το πέρας της κατάθεσης στεφάνων για τους Αγωνιστές του 1821 στο Μνημείο του Νάπιερ στο Αργοστόλι, προέβησαν σε δηλώσεις ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης που εκπροσωπεί την Κυβέρνηση στον εορτασμό, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σταύρος Τραυλός.

 Ο Υπουργός  Τουρισμού  κ. Χάρης  Θεοχάρης  τόνισε την ανάγκη  ενότητας  όλων των Ελλήνων για  να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε  την κρίση  και να  προχωρήσουμε  μπροστά και    ανάφερε  το παράδειγμα του Μακρυγιάννη  που  είχε πει  όταν  πολεμούμε όλοι  μαζί  να μην βάζουμε το εγώ μπροστά αλλά  το εμείς και εξέφρασε την ευχή  ότι  θα καταφέρουμε  να βγούμε  νικητές  από αυτή την κρίση  .

Για τον τουρισμό  αναφερόμενος  για τις  σχετικές δηλώσεις  του  πρωθυπουργού της Αγγλίας  για τους  περιορισμούς  στα  ταξίδια ανέφερε  ότι  δεν πρέπει  να υπάρχει λόγος  ανησυχίας και ότι  οι κρατήσεις πάνε αρκετά καλά  δείγμα  ότι υπάρχει  η διάθεση του  κόσμου να ταξιδέψει .

Για το άνοιγμα  του τουρισμού  ανέφερε ότι ισχύει  με τα μέχρις στιγμής  δεδομένα  η ημερομηνία 14 Μαΐου  σύμφωνα με τις συμβουλές  των γιατρών.  με την αίρεση  όμως  των καλών  υγειονομικών δεδομένων  στην πατρίδα  μας.

Δάφνινα στεφάνια κατέθεσαν:

O Yπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Σταύρος Σπαθής εκ μέρους του ΔΣ Αργοστολίου κατέθεσε το στεφάνι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ο Δ/της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κ. Ψαρρός, ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Θανάσης Σιούτης, ο Δ/της Αστυνομίας Ι. Μπούμη, από την ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή, από ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βαρούχας, από ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Κρητικός , και από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Χρ. Ατσάρος.

 

 

kefalonia press