Η ματαίωση του ματς της Κέρκυρας με τη Σπάρτη δίνει τη νίκη στα χαρτιά στον ΑΟΚ με βάση και το Φύλλο Αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών) και το οποίο αναγράφει ακριβώς τα παρακάτω:

Η ομάδα της ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτης μας δήλωσε μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ότι θα αγωνιστεί με δέκα τακτικούς παίκτες.

Είκοσι λεπτά πριν την ώρα έναρξης του αγώνα, ο δηλωθείς ως εκπρόσωπος της ομάδας ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη κ. Χατζάκος Ι. μας δήλωσε ότι οι εξής τρεις παίκτες 1) Νάτσης Θ. με ΑΔΕ 1319591 και αρ. φαν. 18,  2) Βέντο G με ΑΔΕ 1491035 και αρ. φαν. 33 και 3)ΖΙΕΜΑΝ M. με ΑΔΕ 1491717   και αρ. φαν. 2 λόγω ξαφνικής ασθένειας μετέβηκαν σε πλησίον νοσοκομείο.

Μετά την παρέλευση 15 λεπτών από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα πραγματοποίησα είσοδο στον αγωνιστικό χώρο της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, αποτελούμενη από έντεκα παίκτες, της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη αποτελούμενη από επτά παίκτες και της ομάδας των διαιτητών.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 2 του ΚΑΠ ο αγώνας δεν δύναται να διεξαχθεί λόγω αδυναμίας συμπλήρωσης εννέα παικτών από την φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη. Ουδεμία άλλη παρατήρηση.