Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Γιώργου Στασινόπουλου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των Προέδρων των εμπορικών συλλόγων όλων των Ιονίων Νήσων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ιονίων Νήσων, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργου Στασινόπουλου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των Προέδρων των εμπορικών συλλόγων όλων των Ιονίων Νήσων μέσω τηλεδιάσκεψης. Τη συνεδρίαση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γιώργος Καρανίκας.

 

Υπήρξε ευρεία συζήτηση σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο των νησιών αλλά κυρίως τονίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες η ανάγκη να υπάρξει συντονισμός των δράσεων σε Περιφερειακό επίπεδο και κοινή αντιμετώπιση και διεκδίκηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος των Ιονίων.

 

Σε συνεννόηση και ανοιχτή γραμμή με την ΕΣΕΕ, όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τις δράσεις τους και τις συναντήσεις τους ώστε σε συντονισμό με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Στασινόπουλο να αναλάβουν κοινές πρωτοβουλίες με στόχο για πρώτη φορά ο εμπορικός κόσμος των Ιονίων να σταθεί ενωμένος.

 

Μια νέα εποχή ξεκινά για την επιχειρηματικότητα μέσω του εμπορικού κόσμου, όπου με συντονιστή την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε την Οικονομία μας προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας. Τα προβληματα των νησιών μας είναι κοινά και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.

 

 

 

 

Στη συνάντηση πέραν των κυρίων Στασινόπουλου και Καρανίκα συμμετείχαν:

Μουζακίτης Κώστας – Πρόεδρος Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

Αλέγρης Ιωάννης – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας

Δουβίτσας Αντώνιος – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας

Λουκάκης Σπύρος – Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Τζίμης Αναστάσιος – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου

Και εκπρόσωποι κλαδικών συλλόγων:

Καλούδης Γιώργος και Βαρδακαστάνης Νίκος

 

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας