Ο Όλυμπος μπήκε στο 86ο έτος της παρουσίας του στα Αθλητικά δρώμενα του νησιού, είναι το παλιότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σωματείο και οι τίτλοι και οι διακρίσεις του, τους έχουν δώσει το όνομα «Ιστορικός». Ένα σωματείο που με κερκυραίους παίκτες έχει εκπροσωπήσει σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική την Κέρκυρα στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, το μοναδικό που χάρις στις προσπάθειες των διοικούντων και των φίλων, έχει αποκτήσει δικό του γήπεδο. Μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι σε λειτουργία τέσσερα τμήματα, η ανδρική ομάδα του ΑΠΣ Όλυμπος, η ομάδα Παλαιμάχων που συμμετέχει σε αντίστοιχα πρωταθλήματα και φιλανθρωπικούς αγώνες, η Ακαδημία με δεκάδες παιδιά που μαθαίνουν το ποδόσφαιρο έχοντας διπλωματούχους προπονητές και η Θύελλα, η ομάδα η οποία αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα με 15χρονα και 16παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες και η ομάδα αυτή είναι το σκαλοπάτι για την περαιτέρω εξέλιξή τους.
Η διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Δ. Σφήκα απαρτίζεται, στο σύνολο της σχεδόν από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, όταν πριν δυόμιση χρόνια ανέλαβε έβαλε στόχο να αλλάξει τον χλοοτάπητα που ήταν κατεστραμμένος και το πέτυχε με χρηματοδότηση από την Π.Ι.Ν. ενώ ο επόμενος στόχος να νομιμοποιήσει όλα τα κτίρια και την εξέδρα, έγινε πραγματικότητα με την ομάδα να πληρώνει ένα πολύ σημαντικό ποσό γι αυτό, ενώ συνεχώς βελτιώνονται οι εγκαταστάσεις με πολύ προσωπική δουλειά από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και από φίλους της ομάδας.
Το νυν Δ.Σ. αποφάσισε να κάνει μια Γενική Συνέλευση μέσα στο Γενάρη για να συμπληρωθεί και να ενισχυθεί η διοίκηση, αφού είναι πολλά τα ζητήματα και απαιτείται κόσμος για να προχωρήσουν. Η πρώτη μέρα για την Γ.Σ. ήταν την περασμένη Κυριακή 19/1/2020, αλλά λόγω έλλειψης απαρτίας αυτή επαναλαμβάνεται την ερχόμενη Κυριακή 26/1/2020 και θα γίνει ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών.
Η σχετική ανακοίνωση
Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κέρκυρας με ομόφωνη απόφαση του στις 11/12/2019 αποφάσισε το σωματείο να προχωρήσει σε γενική συνέλευση στις 19 Ιανουαρίου 2020 & ώρα 09:00 και εάν δεν υπάρξει απαρτία να γίνει επανάληψη αυτής στις 26 Ιανουαρίου 2020 & ώρα 09:00. Τα θέματα είναι τα εξής:
1.Η συμπλήρωση μελών του διοικητικού συμβουλίου.
2.Ενημέρωση της γενικής συνέλευσης για τα πεπραγμένα της διοίκησης για την τελευταία διετία (αθλητικές εγκαταστάσεις, ποδοσφαιρικά τμήματα, οικονομικό).
3.Νέες προτάσεις και προγραμματισμός για την παραπέρα πορεία.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ είναι εδώ! Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» είναι εδώ! Το υπέροχο αθλητικό και κοινωνικό ταξίδι του, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζεται 85 χρόνια μετά την ίδρυσή του!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος    ΣΦΗΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Η Γεν. γραμματέας   ΜΠΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ