Να ανοίξει το τριώδιο να ηρεμήσουμε λίγο από τις πίτες! Βέβαια θα μου πείτε εκεί , έχουμε άλλους κινδύνους αλλά για την ώρα τους αφήνω στην άκρη . Δεν έχουν αφήσει πίτα για πίτα. Εν ενεργεία ή έν δυνάμει υποψήφιοι  αλωνίζουν το νησί από τον Βορά μέχρι το Νότο. Καλή ευκαιρία μήπως και δείτε  κύριοι και κυρίες και τα προβλήματα.

Μεσολάβησε και η περίοδος του κορωνοιου που είχαν σταματήσει οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τώρα τα δίνουν όλα! Κάθε πίτα και ψηφοφόροι σου λένε ορισμένοι  , πως λέμε κάθε λιμάνι και καημός ένα πράγμα..

Και επειδή δε θέλω να παρεξηγούμαι, το φαινόμενο δυστυχώς είναι διαχρονικό… Σύλλογοι και φορείς με δεκάδες προβλήματα ζωτικής σημασίας, ξεχασμένοι για 2-3 χρόνια και όταν πλησιάζουν εκλογές και γίνονται εκδηλώσεις,  υποψήφιοι στη πρώτη σειρά ως επίσημοι –έχουν δεν έχουν ρόλο- να χειροκροτούν και να δηλώνουν στήριξη. Όχι , δεν ανήκουν όλοι σε αυτή την κατηγορία αλλά είναι αρκετοί.  Και πίσω από κάποιους και η γνωστή φιγούρα του «Γκρούεζα» από την ελληνική ταινία «υπάρχει και φιλότιμο».

Και θα πει κάποιος : αφού με καλούν να μη πάω; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: αν αγαπητέ κύριε η κυρία μέχρι πρότινος δεν ήξερες καν την ύπαρξη του συλλόγου και με τι ασχολείται όχι να μη πάς . Είναι  πιο έντιμο στη δική μου λογική από το να παρίστασαι και να τάζεις πράγματα που ξέρεις ότι δε θα υλοποιήσεις ποτέ. Αν αγαπητέ κύριε η κυρία γνώριζες την ύπαρξη του συλλόγου ή του φορέα και δεν έκανες τίποτα για τη στήριξή του όχι να μη πας.

Με το άνοιγμα του τριωδίου θα ηρεμήσουμε; Είναι ένα ερώτημα και αυτό. Μεγάλο ερώτημα παραμένει πότε θα πέσουν οι μάσκες για ορισμένους….

ΥΓ: αν ήταν καλοκαίρι οι εκλογές θα γράφαμε για πανηγύρια.