Το μήνυμα και οι ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Μελίτας Ανδριώτη για τη νέα σχολική χρονιά:

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σας εύχομαι να είναι ενδιαφέρουσα και δημιουργική.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής. Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει γεμάτος όνειρα και αξίες. Στην εποχή της τεχνολογίας και της προόδου, η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο είναι η στέρεη παιδεία.

Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους. Μια ομολογουμένως δύσκολη, αλλά συναρπαστική προσπάθεια, σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και πολλές θυσίες.

Οι θερμότατες ευχές μου συνοδεύουν όλους τους εκπαιδευτικούς, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι παραγωγική. Πολλές φορές οι διδάσκοντες καλούνται να υλοποιήσουν το έργο τους μέσα σε ελλείψεις και αντιξοότητες. Ωστόσο, καταφέρνουν επάξια να ανταποκριθούν και να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.

Στους γονείς των μαθητών θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στον δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Κοινός μας στόχος, άλλωστε, είναι να δώσουμε στα παιδιά όλα τα εφόδια που θα τα κάνουν ενεργούς πολίτες. Με τη διαρκή συνεργασία όλων, πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό μας σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.

Σας ευχόμαστε και πάλι καλή σχολική χρονιά.

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

 

 

ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΑΜΑΛΙΑ – ΕΛΕΝΗ (ΜΕΛΙΤΑ)