Χώρο… στην κορυφαία σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το “Ράδιο Αρβύλα”, που από φέτος προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, βρήκε η Κέρκυρα!

Δυστυχώς το κάκιστο οδικό δίκτυο και οι εικόνες εγκατάλειψης, που εμφανίζει το νησί των Φαιάκων, έγιναν αντικείμενο σάτιρας από την ομάδα του “Ράδιο Αρβύλα”, δηλαδή τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Αφορμή, βέβαια, στάθηκαν τα στοχευμένα ρεπορτάζ και οι αυτοψίες του Start, καθώς σχεδόν σε καθημερινή βάση τουλάχιστον ένα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού μας σταθμού αφορά την επικινδυνότητα και τις “παγίδες”, τις οποίες κρύβει το οδικό δίκτυο της Κέρκυρας, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους πεζούς.

Η σκωπτική ματιά της δημιουργικής ομάδας του “Ράδιο Αρβύλα” και τα σχόλια των παρουσιαστών της αφενός σκόρπισαν γέλιο σε όσους παρακολούθησαν την εκπομπή της 18ης Μαρτίου, αφετέρου έδωσαν -για μια ακόμα φορά- τροφή για σκέψη σε όλους όσοι επιθυμούν να δουν την Κέρκυρα ν’ αφήνει πίσω της τη μιζέρια και την εγκατάλειψη…

Απολαύστε το video του “Ράδιο Αρβύλα”, το οποίο έχει ήδη γίνει viral, με τη περιβόητη πλέον… λακκουβολόγο του Start, Χρυσάνθη Μηνά στα ρεπορτάζ!