Τον έρωτα στα μάτια ενός νεαρού γοητευτικού άντρα βρήκε η Τραϊάνα Ανανία…

Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς εδώ και έναν μήνα διατηρεί σχέση με τον Αντώνη Παρασκευόπουλο.

Η όμορφη Τραϊάνα, η οποία έχει αφήσει λίγο στην άκρη την υποκριτική και ασχολείται με το τραγούδι, ερωτεύτηκε τον σύντροφό της όταν εκείνος πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ της.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια στην εφημερίδα Real Life, η μουσική στάθηκε η αφορμή για να γνωρίζει τον αγαπημένο της.

«Είναι αρκετά γλυκός ο τρόπος που γνώρισα το παιδί που παίζει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού μου με τίτλο «Όταν θα φύγω». Είδα έναν άγνωστο στο γήπεδο μπάσκετ στο άλσος στο Θησείο, όπου μένω, τον πλησίασα και απλά του είπα να παίξει στο κλιπ μου!»

Ο Αντώνης Παρασκευόπουλος εκείνη την ώρα στο άλσος με την παρέα του για προπόνηση στο μπάσκετ και όταν η ηθοποιός του έκανε την πρόταση είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η συνύπαρξη τους στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ φούντωσε περισσότερο την έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και η εμφανής ερωτική χημεία τους αποτυπώθηκε και στο φακό.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν μήνα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο γοητευτικός Αντώνης περνά τα βράδια του στο σπίτι της Τραϊάνας!