Η ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας με τρείς ακόμη παίκτες.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ/χάφ Γιάννης Κάσης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΠΣ Όλυμπος για να προβιβαστεί στην συνέχεια στη μεγάλη ομάδα. Έχει παίξει στον Ολυμπιακό Μαντουκίου, στον Οδυσσέα Αυλιωτών (με πολύ καλή πορεία στην Α1) ενώ έχει και δυο σερί πρωταθλήματα στο παλμαρέ του με Νέο Όλυμπο την σεζόν 2017-2018 και 2018-2019 με την Α.Ε. Καναλιών.

Ο 34χρονος Νίκος Σουρβίνος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αγγλία και συνέχισε στις ακαδημίες του Α.Ο. Κέρκυρα. Μετά από ένα πέρασμα από Θύελλα, Άγιους Δέκα και Βολίδα βρέθηκε στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα Γλυκών Νερών, ενώ είχε και παρουσία σε ομάδες του ποδοσφαίρου σάλας. Με την επιστροφή του στο νησί μας αγωνίστηκε σε Αστέρα Μοραΐτικων, ΑΠΣ Μπενίτσες και Βολίδα Κάτω Γαρούνα για να ξαναβρεθεί στην Αγγλία για τους “βαρκάρηδες” της Sholing FC. Πέρυσι αγωνίστηκε στην  Βολίδα Κάτω Γαρούνα.

O 24χρονος Στέφανος Κουλούρης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγους μας και έχει αγωνιστεί τόσο στην U17 όσο και στην U19 (μετέπειτα U20). Από κει και πέρα στα κερκυραϊκά γήπεδα έχει αγωνιστεί με την ΑΕ Κανάλίων στην Α1 και Α κατηγορία και με την Ομόνοια Γαστουρίου στην Α.