Με χρηματική ποινή που ξεπερνά τα 21.000 ευρώ τιμωρήθηκε βρετανός τουρίστας, ο οποίος επικαλέστηκε ασθένεια κατά τη διάρκεια των διακοπών του με την TUI στο Πράσινο Ακρωτήριο, ζητώντας αποζημίωση.

Το δικαστήριο του Καρντίφ, που εξέτασε την υπόθεση, κατέληξε στην απόφαση ότι ο τουρίστας υπέβαλλε ψευδή ισχυρισμό ασθενείας, και η απόδειξη γι αυτό ήταν οι φωτογραφίες και τα σχόλια που ανέβασε από τις διακοπές του στο facebook, στις οποίες φαινόταν άκρως υγιής, ιδιαίτερα ευδιάθετος και εξαιρετικά ευχαριστημένος από την κουζίνα του ξενοδοχείου.

Ο τουρίστας κατήγγειλε το ξενοδοχείο για κακό φαγητό και κακές συνθήκες υγιεινής, και ισχυρίστηκε ότι είχε διάρροια, εμετό και πυρετό εξαιτίας των συνθηκών αυτών. Λόγω αυτής της συνθήκης που περιγράφει, ζητούσε την επιστροφή ενός μέρους του κόστους του ταξιδιού από την TUI.

Η TUI ωστόσο, ερευνώντας τον λογαριασμό του στο facebook, προέβη σε μήνυση κατά αυτού καθώς διαπίστωσε ότι είχε ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από τις δήθεν κακές διακοπές του, εκθειάζοντας μάλιστα το κινέζικο φαγητό του εστιατορίου του ξενοδοχείου ως το καλύτερο που είχε δοκιμάσει στη ζωή του.

Πηγή:tornosnews.gr