Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού 22χρονης σε ερημική παραλία στη Χαλκιδική. Όπως λέει Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος 22χρονης, το κορίτσι βιάστηκε κι αυτό είναι ξεκάθαρο από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις. «Το άτομο την άρπαξε και την έσυρε στην παραλία για να ικανοποιήσει τις κτηνώδεις ορέξεις του».

Απολογείται ο συλληφθέντας

Η κοπέλα αναγνώρισε τον δράστη τρεις φορές αλλά φαίνεται πως στο κάδρο των ερευνών μπαίνει ένας κτηνοτρόφος. Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος συνελήφθη από τις περιγραφές της 22χρονης μέσα στις φυλακές και ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του, ενώ θα απολογηθεί την αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Υπάρχει κι άλλο πρόσωπο γιατί ο δράστης που απολογείται την Παρασκευή έχει δώσει ένα άλλοθι το οποίο επιβεβαιώνεται από σωφρονιστικό υπάλληλο. Οι δυο φερόμενοι δράστες μοιάζουν πολύ εμφανισιακά αλλά σίγουρα τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν ποιος ακριβώς είναι γιατί υπάρχει και DNA από το κορίτσι».

Η συγκλονιστική περιγραφή της 22χρονης

Η νεαρή συγκλονισμένη για όσα συνέβησαν την ώρα, που πήγε για μπάνιο, περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας: «Ξάπλωνα στην πετσέτα και ήρθε κάποιος κι άρχισε να μου μιλάει, με ρωτούσε διάφορα, πώς με λένε και τέτοια, αλλά τον αγνόησα. Έβλεπα προς τη θάλασσα. Όταν γύρισα την πλάτη ξαφνικά μου επιτέθηκε, με χτύπησε και με βίασε».

 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr