Η ζωή της σαν παραμύθι. Έζησε όσα ονειρεύονται αρκετά κορίτσια, ωστόσο σήμερα, στα 57 της, η πανέμορφη Ναστάζια Ουρμπάνο, πρώην μοντέλο, ζεις σαν άστεγη στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Την ιστορία έφερε στην δημοσιότητα η Daily Mail, με την Ουρμπάνο να εξιστορεί σαν κινηματογραφική ταινία το πώς κατάφερε να φτάσει από τα catwalks και στο 1 εκατομμύριο δολάρια σε 20 ημέρες, στο να ζητιανεύει λίγα ευρώ για να καταφέρει να πάρει ψωμί.

r

«Ζούσα σαν βασίλισσα. Έκανα εξώφυλλα στα πιο σημαντικά περιοδικά, πληρωνόμουν ένα εκατομμύριο δολάρια για δουλειά είκοσι ημερών και αυτό συνέβαινε επί τρία χρόνια», σχολίασε η Ουρμπάνο στην Daily Mail.

Αιτία για την οικονομική κατρακύλα της ήταν ένας άνδρας. Ο πρώην, πλέον, σύζυγός της, σπατάλησε όλα τα χρήματα της Ουρμπάνο πριν την παρατήσει και από τότε ζητιανεύει έξω από τράπεζες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι την αναγνωρίζουν.

4
01
Κάποτε ήταν ένα από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου.

Η ιστορία της Ισπανίδας έχει τραβήξει την προσοχή σε αρκετά πρώην μοντέλα, συναδέλφους που περπάτησαν μαζί της πάνω στις πασαρέλες και γίνονται προσπάθειες ώστε να μαζευτεί ένα ποσό για να ζήσει η Ουρμπάνο αξιοπρεπώς.

Θέλω να ζήσω, όχι μόνο να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να επιβιώνω, ζητώντας χρήματα. Οι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μου και αυτό δεν με εκπλήσσει. Θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν καλά. Θέλω να ανακάμψω ως άτομο και να είμαι εντάξει, ώστε να μπορούν να είναι περήφανα για μένα», πρόσθεσε η Ουρμπάνο.

Το πρώην supermodel έχει διαγνωσθεί με κατάθλιψη ενώ στο παρελθόν είχε ποζάρει σε αρκετά εξώφυλλα περιοδικών μόδας, μεταξύ των οποίων η Vogue.