Με τη ρίψη δεκάδων βεγγαλικών, μουσική και χρώμα Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα φωταγώγησαν σήμερα το βράδυ το δέντρο τους.

Το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, μια σεκόγια 33 μέτρων που στέκει στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, εισάγει τον δήμο, την πόλη, τους επισκέπτες, τους Τρικαλινούς, στη γιορτή της αγάπης, τα Χριστούγεννα.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, έδωσε το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους.

Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα είναι μια ξεχωριστή γιορτή, καθώς εκτός από τα πατροπαράδοτα έθιμα, που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, ο Μύλος των Ξωτικών φωτίζει και χαμογελά σε μικρούς και μεγάλους. Με κεντρικό θέμα τα «Χριστούγεννα του Κόσμου» και δωρεάν είσοδο, ο 8ος Μύλος των Ξωτικών φιλοξενεί τους επισκέπτες με το χαμόγελο και τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.

4638600_iefimerida Μια σεκόγια ύψους 33 μ. είναι το χριστουγεννιάτικο έλατο των Τρικάλων -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

4638572_iefimerida Το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο έλατο στην Ελλάδα -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ4638492_iefimerida 4638500_iefimerida Εντυπωσιακά φωταγωγημένος και ο ποταμός Ληθαίος -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ4638502_iefimerida Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να φωτογραφήσουν το δέντρο -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ4638518_iefimerida Δεκάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα φώτισαν τα Τρίκαλα -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ4638631_iefimerida Γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη των Τρικάλων -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ4638590_iefimerida

Δείτε το video :
https://www.youtube.com/watch?v=nivaBNBlszk
Πηγή:iefimerida.gr