Σκληρή κριτική για τις δηλώσεις που έκαναν στον τηλεοπτικό σταθμό START ΤV ασκούν με επιστολή τους που έδωσαν στη δημοσιότητα οι 5 σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας , Γιώργου Μαχειμάρη.

Η επιστολή:

Με τις χθεσινοβραδινές ενορχηστρωμένες δηλώσεις τους στην εκπομπή “Υπάρχει Θέμα” του START TV οι κ.κ. Γ. Καλούδης και Γ. Μαχειμάρης απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ο σεβασμός των γεγονότων και η καλόπιστη κριτική, μακριά από εμπάθειες και πολιτικές αγυρτείες είναι γι’ αυτούς ένας άλλος διαφορετικός κόσμος, ένα πολιτικό σύμπαν ξένο με το δικό τους στο οποίο αδυνατούν να υπάρχουν.
Δεν θα εμπλακούμε σε μια χαμηλού επιπέδου εκβιαστική ψυχολογικά αντιπαράθεση που οι κ.κ. Καλούδης και Μαχειμάρης την ξεκίνησαν προσδοκώντας ότι θα αποδώσει κατασταλτικά την παθητική μας στάση την “ομόθυμη και ένοχη σιωπή μας”.
Δηλώνουμε όμως ότι αντιμέτωποι με απόκρυφες μεθοδεύσεις και γελοιότητες, θα αντιδράσουμε με τα μόνα όπλα που μας παρέχει το δημοκρατικό μας πολίτευμα καθώς και τη λαϊκή εντολή που μας οδήγησε στις σημερινές μας θέσεις ευθύνης μας.
Την απόλυτη διαφάνεια και την έντιμη κατάθεση στο τραπέζι του αντικειμενικού, δημόσιου διαλόγου όλων ανεξαιρέτως των πραγματικών δεδομένων και συμπεριφορών.

Οι ανεξαρτητοποιημένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου βόρειας Κέρκυρας
Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος
Ελευθερία Μαλάτου-Γουδέλη
Μαριετίνα Μπακόλα-Λιάσκου
Σταμάτης Πουλιάσης
Ανδρέας Σαούλος