Την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του, πραγματοποίησε την Παρασκευή το Ι.Ε.Κ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού, στο Εκπαιδευτήριό του, στο ξενοδοχείο Art Debono στα Γουβιά.
Η ημέρα αυτή ήταν ιδιαίτερη για την Τουριστική Εκπαίδευση γιατί ένας πρωτεργάτης του Τουρισμού και της Εκπαίδευσης, ο κ. Αθανάσιος Στάμος, νυν Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου εντεταλμένος για την Παιδεία, παραλίες και κοιμητήρια και πρώην Διευθυντής της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, βραβεύτηκε από την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου για τον Τουρισμό και τον Διευθυντή του ΙΕΚ Κέρκυρας κύριο Δημήτριο Μπακύρα για την Εκπαίδευση.
stamou
Χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κος Μάνος Κόνσολας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κέρκυρας κα Μελίτα Ανδριώτη και ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης. Μαθητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, γονείς, φίλοι, Αρχές και Φορείς του τόπου μας, θαύμασαν και δοκίμασαν μεζέδες και γλυκίσματα που ετοίμασαν οι Μαθητές των τμημάτων Μαγειρικού, Ζαχαροπλαστικού και σέρβιραν οι Μαθητές των τμημάτων Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων με την επίβλεψη των Καθηγητών τους.
stamos
Πηγή : money-tourism.gr