Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα έξω από το 1ο Νεκροταφείο Ζακύνθου, στην οδό Αναπαύσεως, όταν διερχόμενο Ι.Χ. τραυμάτισε γυναίκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο της και την εγκατέλειψε.
Ο οδηγός του οχήματος μείωσε για λίγο ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Το θύμα, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, κατήγγειλε το περιστατικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόνισε μάλιστα ότι κυριολεκτικά γλίτωσε την τελευταία στιγμή τα χειρότερα, ενώ ήταν σοκαρισμένη καθώς γλίτωσε και το νεογέννητο μωρό της, το οποίο είχε βάλει στο σταθμευμένο Ι.Χ. λίγα δευτερόλεπτα, πριν να σημειωθεί το συμβάν.
Το θύμα του τροχαίου, ανέφερε ότι υπάρχουν μάρτυρες αλλά και βίντεο που μαρτυρούν ποιος ήταν ο ασυνείδητος οδηγός. Παράλληλα, στο τέλος της ανάρτησης αναφέρεται ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βοηθήσει παρέχοντας περαιτέρω πληροφορίες. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα κάνει έκκληση στον οδηγό ώστε να παραδοθεί μόνος του.

Αυτόπτης μάρτυρα μιλά στην «ΗΜΕΡΑ»
Ο κ. Στέλιος Γιακουμέλος, αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε: «Άκουσα τον κρότο και βγήκα έξω. Είδα ότι η κοπέλα είχε χτυπήσει. Είχε «φύγει» ο καθρέφτης από το αμάξι και της είχε κόψει τα χείλη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε για περίπου 30 μέτρα, και έκοψε ταχύτητα. Τότε θεωρήσαμε ότι θα σταματήσει, αλλά τελικά έφυγε και δυστυχώς δεν κρατήσαμε τον αριθμό κυκλοφορίας». Στη συνέχεια ανέφερε ο κ. Γιακουμέλος ότι πήγε στην αστυνομία, ενώ η γυναίκα, που είχε και ένα μωράκι 6 μηνών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Συγκλονίζουν όσα αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας: «Αν το συμβάν εκδηλώνονταν ένα λεπτό πριν, η γυναίκα δε θα ζούσε.. Ευτυχώς είχε προλάβει να βάλει το μωρό της και το καροτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά από δυο δευτερόλεπτα πέρασε το αμάξι».
Να σημειωθεί ότι μέχρι και την ώρα που έκλεισε η ύλη της εφημερίδας μας ο οδηγός παρέμενε ασύλληπτος, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Στη συγκλονιστική της ανάρτηση, η γυναίκα μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ο οδηγός έκοψε στιγμιαία ταχύτητα, με είδε που είχα τραυματιστεί καθώς και την ζημιά στο αμάξι μου και ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Δεν με αφορούν καθόλου οι υλικές ζημιές και ευτυχώς οι τραυματισμοί που φέρω δεν είναι τόσο σοβαροί όσο θα μπορούσαν να είναι. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι 40 δεύτερα πριν είχα βάλει το μωράκι μου στο αμάξι, μόλις είχα κλείσει την πόρτα μου ακριβώς πριν πέσει πάνω μου …..είναι καθαρά θέμα τύχης ότι δεν μας σκότωσε και το σημαντικότερο όλων μας εγκατέλειψε!!! Στον καθένα μας μπορεί δυστυχώς να εμπλακεί σε τροχαίο σε κανέναν όμως δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπει το σημείο και να εξαφανίζεται. Αυτός ο κύριος δεν γνώριζε αν με σκότωσε ή όχι καθώς με είδε τραυματισμένη και όμως έφυγε και αύριο με το ίδιο θράσος και την ίδια ψυχραιμία θα το επαναλάβει γιατί αυτό είναι το ήθος του!!! Θα ήθελα λοιπόν να του πω ότι έχουμε το υλικό από όλες τις κάμερες της περιοχής και είναι θέμα ωρών να βρεθεί από την τροχαία ή από εμάς!!! Έχω δει το πρόσωπο του, υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο!!! Θα τον συμβούλευα να παραδοθεί μόνος του καθώς σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει η εγκατάλειψη μετά από τροχαίο ατύχημα είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα».

Πηγή:imerazante.gr