Εντελώς διαφορετική τροπή, από αυτήν που αρχικά φαινόταν να έχει, πήρε η υπόθεση του θανάσιμου πυροβολισμού του 47χρονου Ζακυνθινού από το Κερί. Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες ότι είχε πάει σε περιοχή ιδιοκτησίας του για να κυνηγήσει, σκόνταψε, το όπλο εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα, οι οποίες τελικά δεν ισχύουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zantereport, το κυνηγετικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του 47χρονου, δεν ήταν δικό του και εκπυρσοκρότησε τη στιγμή που εκείνος το χτύπαγε, ενώ ήταν μέσα στη θήκη του, σε τσιμεντένιο πάτωμα, για να το σπάσει. Δυστυχώς για το θύμα, το όπλο ήταν γεμάτο και εκπυρσοκρότησε, χτυπώντας τον στον αριστερό μηρό, τραύμα που επέφερε και τον θάνατό του.

 

Το περιστατικό έγινε σε αγροικία που ανήκει σε συγχωριανό του, ο οποίος έλειπε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος είχε αποσπάσει από την αγροικία το όπλο, έξω από την οποία βρέθηκε σπασμένο και ακόμα μέσα στη θήκη του, που είχε τρυπήσει από τον πυροβολισμό στην πλευρά της κάνης, στο σημείο όπου ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Πηγή:zantereport