Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

26 Απριλίου 2024
18.9 C
Corfu

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΜΑΡΙΕΣ | Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο | Επι ποδός Πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτοικοι…

Διαβάστε ακόμα

Σε σχετική ύφεση βρίσκεται σήμερα το πρωί το πύρινο μέτωπο στις Μαριές μετά τη νύχτα κόλασης που βίωσαν οι κάτοικοι της Κοινότητας αφού η φωτιά μπήκε κυριολεκτικά μέσα στο χωριό και οι φλόγες περικύκλωσαν σπίτια, αποθήκες και αγροικίες, ευτυχώς όμως χωρίς σοβαρές απώλειες, αφού καταστράφηκαν μόνο μη κατοικίσιμα κτίσματα και παλιές αποθήκες και αγροικίες.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα και υδροφόρες βρίσκονται ακόμη στους δρόμους του χωριού και περιμετρικά του οικισμού, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν προστατεύοντας σπίτια και ανθρώπινες ζωές.

Όσον αφορά στις δυο προσαγωγές υπόπτων που είχαμε στις Μαριές, την ώρα που το χωριό πάλευε να σωθεί από τις φλόγες που καίνε τα πάντα στο πέρασμα τους. Ο ένας μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία ή την Πυροσβεστική.

πηγή http://imerazante.gr

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

«Πράσινο» στα επενδυτικά σχέδια για τις μαρίνες σε Ελληνικό, Λαύριο και Ρόδο – Απορρίφθηκε το πλάνο για τη Νότια Κέρκυρα

Το «πράσινο φως» άναψε το υπουργείο Τουρισμού για τα επενδυτικά σχέδια που αφορούν την αναβάθμιση μαρινών στον Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό (φωτο κειμένου),...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img