Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

27 Απριλίου 2024
12.9 C
Corfu

Λευτέρης Λιντοβόης: Ανάπτυξη στο περίπου και ΙΚΑ

Διαβάστε ακόμα

ΠΏΣ να μιλήσουμε για ανάπτυξη ΌΤΑΝ το διεφθαρμένο διαχρονικά κράτος  με τους  εισπρακτικούς μηχανισμούς που διαθέτει,μπαίνει εκ του πλαγίου τρόπου ξεδιάντροπα στις τσέπες των πολιτών του!!!
Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η επίθεση του ΙΚΑ προς την εταιρεία ενός επιφανούς και νομίμου  καθόλα  Κερκυραίου επιχειρηματία.
 Υπάρχει το λοιπόν μια εταιρεία Η οποία έστειλε το ψυγείο της να φορτώσει τρόφιμα από τα Γιάννενα.
ΓΙΑ λόγους όπου δεν ευθύνεται η εταιρεία αυτή,καθυστέρησε Η μεταφόρτωση κατά τρεις με τέσσερις ώρες.Ήταν μεσημέρι και ΌΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες κλειστές με ΌΤΙ σημαίνει αυτό.
Ξαφνικά εμφανίζεται σαν φάντομ το ΙΚΑ της περιοχής αυτής.Βρίσκει ότι ο οδηγός είναι εκτός ωραρίου εργασίας του και σφυροκόπά την εταιρεία αυτή με πρόστιμο τρεις χιλιάδες ευρώ.
Η απλή λογική του Έλληνα καταλαβαίνει τι συμβαίνει και ΒΓΆΖΕΙ τα συμπεράσματα της.
Ας μην μιλάμε το λοιπόν για ΠΛΕΟΝΆΣΜΑΤΑ ,αλλά ας εξετάσουμε από που προήλθαν και την βαρβαρότητα ΓΕΝΙΚΆ που αντιμετωπίζουμε ΌΛΟΙ μας στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ και την συνεχόμενη βία που ασκούν επάνω μας.
 ΕΊΝΑΙ άλλο ένα θέμα  ανάπτυξης!!!
ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΛΙΝΤΟΒΟΗΣ
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα, Σάββατο 27 Απριλίου: 32 αφίξεις αεροσκαφών από 13 αεροπορικές εταιρείες

Αυξητική τάση παρουσιάζουν οι αεροπορικές αφίξεις στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για το Σάββατο 27 Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν συνολικά...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img