Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

18 Μαΐου 2024
23.9 C
Corfu

Ρωσία | Τρεις νεκροί σε κατάρρευση 9όροφου κτιρίου (video)

Διαβάστε ακόμα

Τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και ισάριθμοι τραυματίστηκαν από τη μερική κατάρρευση ενός κτιρίου ύψους εννέα ορόφων στο Ιζέβσκ της Ρωσίας, το οποίο απέχει περίπου 1.000χλμ από την πρωτεύουσα Μόσχα.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, ακόμα, τραυματίστηκε ένας διασώστης που συμμετείχε στην επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

“Μεταξύ των νεκρών είναι και ένα παιδί”, είπε στα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορείο ο Αλεξάντρ Μπρετσάλοφ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας των Ουντμούρτ, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Ιζέβσκ.

Ένας άλλος αξιωματούχος του υπουργείου αντιμετώπισης καταστροφών, ο Ιγκόρ Κουτρόφσκι, είπε ότι η κατάρρευση οφείλεται πιθανότατα σε έκρηξη που προκλήθηκε λόγω διαρροής αερίου. Καταστράφηκαν πλήρως οκτώ διαμερίσματα. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων ενοίκων συμμετέχουν 220 διασώστες.

 

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνεται η γκρεμισμένη πρόσοψη του κτιρίου το οποίο βρίσκεται κοντά σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση. «Ακούστηκε μια έκρηξη τόσο μεγάλη που το σπίτι μου έτρεμε», είπε μια γυναίκα που μένει σε διπλανό κτίριο.

Οι εκρήξεις λόγω διαρροής αερίου δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στη Ρωσία. Το πιο πρόσφατο σοβαρό δυστύχημα αυτού του είδους σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 στο Γιαροσλάβ, κοντά στη Μόσχα, όπου έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι.

Взрыв в Ижевске 9.11.2017 (Удмуртия)

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της ΔΙΑΔΕΥΑΚ:Διακοπές νερού λόγω βλαβών

Aπό την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ ανακοινώνθηκε  ότι λόγω βλάβης σε εξαρτήματα των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης της πόλης, υπάρχουν προβλήματα στην αναπλήρωση...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img