Το φέρνουμε με το μαλακό…

«Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ;» Μία ερώτηση άβολη, τρομακτική, ικανή να σε κάνει αν βάλεις τα κλάματα και να σε αναγκάσει να έρθεις αντιμέτωπος με τους σκοτεινούς σου δαίμονες. «Κάτι πρέπει να κάνω», «η κατάσταση έχει πια φτάσει στο απροχώρητο» και «θα πάθει κάτι η υγεία μου αν συνεχιστεί αυτό», είναι κάποιες από τις σκέψεις που περνούν από το θολωμένο σου μυαλό.

Σε περίπτωση που υπάρξει άτομο από το περιβάλλον σου που θα σε αποκαλέσει υπερβολικό, μπορείς να τον παροτρύνεις να διαβάσει παρακάτω. Γιατί λυπάμαι που σου το λέω, αλλά όταν δεν κάνεις σεξ, ο οργανισμός σου όντως επηρεάζεται όπως δυστυχώς και η υγεία σου. Δώσε προσοχή και στείλε επιτέλους μήνυμα σε εκείνη την τύπισσα που γνώρισες προχθές. Το θέμα είναι ζωής και… θανάτου!
Ξεχνάς και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Λένε ότι το ποδήλατο, το κολύμπι και το σεξ, άπαξ και τα μάθεις, αποκλείεται να τα ξεχάσεις. Κι όμως, μπορεί τα δύο πρώτα όντως να μένουν για πάντα χαραγμένα στο υποσυνείδητο, δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με το σεξ. Η μεγάλη αποχή, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει αντίκτυπο στο ρυθμό και την… εκσπερμάτισή σου. Ναι, είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι: Στα δύο πρώτα λεπτά, έχεις τελειώσει και εκείνη κάθεται και σε κοιτάζει με βλέμμα που σου προκαλεί ανατριχίλα. Τα καλά νέα: Η αυτοικανοποίηση -το γνωστό handjob- μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Περνάς και μόνος σου καλά ρε άρχοντα!

Ο οργασμός είναι ο ευεργέτης σου

Θα πίστευες ποτέ ότι ένας οργασμός θα έσωζε τη ζωή σου; Εντάξει είμαι κάπως υπερβολική, αλλά όχι εντελώς λάθος. Λοιπόν, οι οργασμοί ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα, κάτι που έχουν δείξει και οι έρευνες. Δείγματα σάλιου από άτομα που έκαναν τακτικά σεξ μέσα στην εβδομάδα, έδειξαν πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση του αντισώματος της κοινής γρίπης, σε σχέση με άτομα τα οποία απείχαν για μεγάλο διάστημα. Το λες και ενδιαφέρον.

Το αβέβαιο επαγγελματικό σου μέλλον

Δύο είναι τα αποτελέσματα του να ξαναγίνεσαι… παρθένος: Ή που βλέπεις παντού το σεξ και είσαι ικανός να ερεθιστείς με οτιδήποτε και οποιονδήποτε, ή που πέφτεις σε καταστολή και δε σε αγγίζει τίποτα απολύτως, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πάντως, σύμφωνα με στατιστικά, οι άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, τείνουν να είναι πιο αποδοτικοί στη δουλειά τους.

ratpack