Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
18.9 C
Corfu

Ο ΟΦΗ τη νίκη πρόκριση, 3-0 την Κέρκυρα

Διαβάστε ακόμα

Οι πιθανότητες να κερδίσεις τον ΟΦΗ και να περάσεις στην επόμενη φάση του κυπέλλου δεν ήταν υπέρ της Κέρκυρας για δυο λόγους. Ο ένας επειδή έπαιζες με ομάδα  ανώτερης κατηγορίας και ο άλλος γιατί ο αντίπαλος και με ισοπαλία θα έπαιρνε το εισιτήριο οπότε ήθελες μόνο νίκη.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Ο Δ. Σπανός ήξερε ότι στα ματς του κυπέλλου έχει δυνατότητ6α να δοκιμάσει και τους «αναπληρωματικούς» που πρέπει να έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους γιατί το πρωτάθλημα είναι «μακρύ» και η Κέρκυρα αυτό έχει σαν πρώτο στόχο και όχι το κύπελλο. Δεν λέμε ότι το μυαλό ήταν στο ματς της ερχόμενης Κυριακής για το πρωτάθλημα στο Βόλο, αλλά σίγουρα υπήρξε στο σκεπτικό και του προπονητή.

Έτσι χρησιμοποίησε μόλις έναν ποδοσφαιριστή από αυτούς που ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα την τελευταία αγωνιστική, αλλά αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν. Χωρίς πάθος, μαχητικότητα και πολύ νωθροί στο ξεκίνημα έχασαν δίκαια 3-0 από τον ΟΦΗ.

Το κακό ξεκίνημα είχε σαν αποτέλεσμα μόλις στο 13΄ο ΟΦΗ να προηγηθεί με 2-0 και αυτό άλλαξε όλη την ψυχολογία της ομάδας, η ανατροπή ενός τέτοιου σκορ δεν είναι εύκολη. Η ομάδα στο α΄ μέρος δεν υπήρχε επιθετικά, απείλησε μόνο στο 38΄με κεφαλιά του  Μότα, αλλά ήδη το σκορ ήταν 2-0 από τέρμα των Κοιλιάρα στο 5΄με σουτ εκτός περιοχής και Ντίνα στο 13΄με κοντινό πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Απθανασόπουλου.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα ήθελε αλλά δεν μπορούσε, δικαιούτε ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν έκανε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μότα στο 80΄ και 83΄, αλλά αντί να μειώσει στην κόντρα δέχθηκε γκολ με τον Vouho στο 84΄και κει τελείωσαν όλα.

Διαιτητές: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κούλα Χασάν(Ξάνθης), Μωϋσιάδης(Γιάννενα).

ΑΟ Κέρκυρα (Δ. Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (70΄Σπίνουλας), Βέρτζος, Γεωργκακόπουλος, Αναστασίου, Μότα, Θεοδωράκης, Βίλα (78΄Τουράμ), Νίκιτς, Ντα Σίλβα (78΄Σιατραβάνης), Μίσκου.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης (65΄ Κομεσίδης), Μιχόγεβιτς, Ντίνας (75΄Νοικοκυράκης), Νάστος, Οικονόμου, Σάσι, Κουτσιανικούλης, Βουό (83΄Καλαϊτζάκης).

Ο ΟΦΗ και η Ξάνθη είναι οι ομάδες που συνεχίζουν στο θεσμό του κυπέλλου.

 

Αποτελέσματα (3η αγων.)

ΑΟΚ Κέρκυρα – ΟΦΗ                     0-3

Νίκη Βόλου – Ξάνθη                       1-0

 

Τελική βαθμολογία

Ομάδες                                Τερ.       βαθ.

ΟΦΗ                     6-0          7

Ξάνθη                   1-1          4

ΑΟΚ Κέρκυρα    1-4          3

Νίκη Βόλου        1-4          3

2 Φωτο ΣΤ. ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Γυναίκα περνούσε από το ιστορικό Δημαρχείο και της έπεσε μπότης στο κεφάλι!

Σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της πρώτης Ανάστασης στο κέντρο στην Πόλη της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img