Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

18 Μαΐου 2024
22.9 C
Corfu

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας Κέρκυρας

Διαβάστε ακόμα

Η Χορωδία Κέρκυρας διοργανώνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:15 εορταστική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στο Δημοτικό Θέατρο, με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Στην συναυλία αυτή θα λάβουν μέρος όλα τα Τμήματα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, δηλαδή η ΑΝΔΡΙΚΗ Χορωδία, η ΠΑΙΔΙΚΗ Χορωδία, η Χορωδία ΑΓΟΡΙΩΝ, τα δύο ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ της Παιδικής Χορωδίας και η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ.
Συμμετέχουν ως solistο Πέτρος Καρύδης, βαρύτονος, η Αναστασία Φύσσα, σοπράνο, ο Θάνος Παπαϊωάννου, τενόρος και η Βάντα Αθηναίου, τρομπόνι, καθώς και Σύνολο Φοιτητριών της Κατεύθυνσης Διεύθυνσης Παιδικής Χορωδίας του Τ.Μ.Σ. του Ιονίου Πανεπιστημίου. Διδασκαλία – Μουσική προετοιμασία: Σοφία Κετεντζιάν, Τζωρτζίνα Ζουμπουλίδου. Πιανιστική συνοδεία: Έλλη Γλαρού, Εύα Πανάγου, Γιώργος Κυριαζίδης. Χορωδιακή Χορογραφία: Κατερίνα Παγιατάκη. Διευθύνει η Χριστίνα Καλλιαρίδου.

Η χορωδία καλεί τους φίλους της  αλλά και κάθε φιλόμουσο Κερκυραίο να έλθει στην συναυλία μας αυτή και να απολαύσει την παρουσία 200 περίπου Χορωδών, όλων των ηλικιών.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της ΔΙΑΔΕΥΑΚ:Διακοπές νερού λόγω βλαβών

Aπό την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ ανακοινώνθηκε  ότι λόγω βλάβης σε εξαρτήματα των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης της πόλης, υπάρχουν προβλήματα στην αναπλήρωση...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img