Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
15.9 C
Corfu

Γερμανία: 4 στους 10 αναμένουν κανονικές διακοπές του 2021

Διαβάστε ακόμα

Τέσσερις στους δέκα πολίτες στη Γερμανία (42%) αναμένουν κανονικές και χωρίς περιορισμούς καλοκαιρινές διακοπές τον επόμενο χρόνο.
Σύμφωνα με έρευνα του ερευνητικού ινστιτούτου yougov, το 4% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι τα ταξίδια χωρίς περιορισμούς θα είναι δυνατά και πάλι το πρώτο τρίμηνο του 2021 και 14% το δεύτερο τρίμηνο.
Περίπου το ένα τέταρτο (24%) των ερωτηθέντων αναμένουν απεριόριστα ταξίδια το τρίτο τρίμηνο και έτσι κατά τη διάρκεια της κύριας περιόδου διακοπών, 9% έως το τέταρτο τρίμηνο.
Το 35% πιστεύει ότι είναι απίθανο να μπορέσουν να ταξιδέψουν χωρίς περιορισμούς ξανά κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, ενώ το 15% δεν έδωσε καμία απάντηση στην έρευνα.
Η πανδημία του κορονοϊού με τις ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις και τις υποχρεώσεις καραντίνας έχει ανατρέψει τα σχέδια διακοπών πολλών Γερμανών πολιτών το 2020. Ενώ πολλά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ακυρώθηκαν, η ζήτηση για διακοπές στη Γερμανία σημείωσε αύξηση.
Πηγή: money – tourism.gr
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img