Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

5 Μαΐου 2024
13.9 C
Corfu

Έγινε η τοποθέτηση προκατασκευασμένων σχολικών αιθουσών στην πόλη της Κέρκυρας – Μεταμορφώθηκε η αυλή του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα

Διαβάστε ακόμα

Μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία η αυλή του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα το οποίο απέκτησε δωρεάν τάπητα ασφαλείας μετά από κλήρωση που έγινε σε ειδική διαδικασία διαγωνισμού εταιρείας ανακύκλωσης ελαστικών. Παράλληλα, συνεχίστηκε σήμερα η τοποθέτηση προκατασκευασμένων σχολικών αιθουσών στην πόλη της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στον αύλειο χώρο, σημειώνεται ότι ο  Δήμος της Κέρκυρας είχε ενημερώσει αρμοδίως για τον εν λόγω διαγωνισμό εκ μέρους της Ecoelastika, εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ανακυκλώνει ελαστικά στη χώρα μας, και η συμμετοχή των σχολείων της Κέρκυρας ήταν μεγάλη. Τελικά κληρώθηκε το Δημοτικό Σχολείο Σπαρτύλα και πλέον η αλλαγή στην εικόνα είναι μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες της εταιρείας σε σχετική ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της.

Ειδικότερα:

https://eke.ecoelastika.gr/energoies-etairikis-koinonikis-euthunis/tetrathesio-dimotiko-sxoloio-spartula-kerkura/

 

Προκατασκευασμένες αίθουσες στην πόλη

 

Συνεχίστηκε και σήμερα η τοποθέτηση προκατασκευασμένων σχολικών αιθουσών στην πόλη της Κέρκυρας αυτή τη φορά. Σημειώνεται ότι χθες τοποθετήθηκαν δύο αίθουσες στον Σπαρτύλα ενώ σήμερα τοποθετούνται τέσσερις στην πόλη της Κέρκυρας ενώ προβλέπεται η τοποθέτηση και επιπλέον σε άλλα σχολεία (Κανάλια κ.α.). Οι εν λόγω αίθουσες τοποθετούνται για την κάλυψη αναγκών της δίχρονης προσχολικής αγωγής.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Διακομιδή 26χρονης στην Ηγουμενίτσα

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, από το λιμάνι της Κέρκυρας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας,...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img