Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
14.9 C
Corfu

Της πίτας το.. κάγκελο | Γράφει η Ηρώ Λέλλα

Διαβάστε ακόμα

 

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Να ανοίξει το τριώδιο να ηρεμήσουμε λίγο από τις πίτες! Βέβαια θα μου πείτε εκεί , έχουμε άλλους κινδύνους αλλά για την ώρα τους αφήνω στην άκρη . Δεν έχουν αφήσει πίτα για πίτα. Εν ενεργεία ή έν δυνάμει υποψήφιοι  αλωνίζουν το νησί από τον Βορά μέχρι το Νότο. Καλή ευκαιρία μήπως και δείτε  κύριοι και κυρίες και τα προβλήματα.

Μεσολάβησε και η περίοδος του κορωνοιου που είχαν σταματήσει οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τώρα τα δίνουν όλα! Κάθε πίτα και ψηφοφόροι σου λένε ορισμένοι  , πως λέμε κάθε λιμάνι και καημός ένα πράγμα..

Και επειδή δε θέλω να παρεξηγούμαι, το φαινόμενο δυστυχώς είναι διαχρονικό… Σύλλογοι και φορείς με δεκάδες προβλήματα ζωτικής σημασίας, ξεχασμένοι για 2-3 χρόνια και όταν πλησιάζουν εκλογές και γίνονται εκδηλώσεις,  υποψήφιοι στη πρώτη σειρά ως επίσημοι –έχουν δεν έχουν ρόλο- να χειροκροτούν και να δηλώνουν στήριξη. Όχι , δεν ανήκουν όλοι σε αυτή την κατηγορία αλλά είναι αρκετοί.  Και πίσω από κάποιους και η γνωστή φιγούρα του «Γκρούεζα» από την ελληνική ταινία «υπάρχει και φιλότιμο».

Και θα πει κάποιος : αφού με καλούν να μη πάω; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: αν αγαπητέ κύριε η κυρία μέχρι πρότινος δεν ήξερες καν την ύπαρξη του συλλόγου και με τι ασχολείται όχι να μη πάς . Είναι  πιο έντιμο στη δική μου λογική από το να παρίστασαι και να τάζεις πράγματα που ξέρεις ότι δε θα υλοποιήσεις ποτέ. Αν αγαπητέ κύριε η κυρία γνώριζες την ύπαρξη του συλλόγου ή του φορέα και δεν έκανες τίποτα για τη στήριξή του όχι να μη πας.

Με το άνοιγμα του τριωδίου θα ηρεμήσουμε; Είναι ένα ερώτημα και αυτό. Μεγάλο ερώτημα παραμένει πότε θα πέσουν οι μάσκες για ορισμένους….

ΥΓ: αν ήταν καλοκαίρι οι εκλογές θα γράφαμε για πανηγύρια.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img